Konferanse 22. november: Pengespill ute av kontroll?

I samarbeid med Spilleavhengighet Norge arrangerer Bergensklinikkene konferanse om: 

Pengespill ute av kontroll?

Lansering av ny behandlingsmetode for pengespillavhengighet – pengespill og samfunnets ansvar Radisson SAS Bryggen 22. november 2017.

Bergensklinikkene har en jevn innsøking av personer med pengespillavhengighet. Pengespill er tilgjengelig som aldri før, og er for de fleste spillerne bare et tastetrykk unna. Gjeldsbyrden for pengespillavhengige er ofte stor, noe som i stor grad rammer hele familien. Sammenlignet med tidligere ser vi nå tydeligere innslag av angst, depresjon, selvmordsfare og skadelig bruk av alkohol. Konferansen vil presentere det nyeste innen behandling av pengespillavhengighet, den vil sette søkelyset på den massive reklamepåvirkningen våre pasienter utsettes for og brukerne/de pengespilleavhengige vil få en tydelig stemme.

Sted: Radisson Blu Bryggen hotell, Bergen

Kl: 09.00 – 15.00

Pris kr 600,- inkludert lunsj.

→ Pengespill ute av kontroll
→ Påmelding her