Ledige stillinger i Bergensklinikkene

Vi har tre ledige stillinger med søknadsfrist 12. mars 2017:

→ HR-sjef Bergensklinikkene

→ Økonomidirektør Bergensklinikkene

→ Kommunikasjonssjef Bergensklinikkene


HR-sjef

Vi søker en HR-sjef som leter etter og finner inspirasjon, glede og motivasjon i å arbeide i en organisasjon hvor formålet er omsorg og engasjement for mennesker i en personlig krevende situasjon. HR-sjefen vil jobbe strategisk og i stor grad operativt, for å videreutvikle Bergensklinikkene til det beste for våre pasienter og ansatte. Stillingen rapporterer til administrerende direktør og er medlem av toppledergruppen.

Les mer her: HR-sjef Bergensklinikkene


Økonomidirektør

Vi søker en økonomidirektør som leter etter og finner inspirasjon, glede og motivasjon i å arbeide i en organisasjon hvor formålet er omsorg og engasjement for mennesker i en personlig krevende situasjon. Økonomidirektøren vil jobbe strategisk og i stor grad operativt, for å videreutvikle Bergensklinikkene til det beste for våre pasienter og ansatte. Stillingen rapporterer til administrerende direktør, og er medlem av toppledergruppen

Les mer her: Økonomidirektør i Bergensklinikkene


Kommunikasjonssjef

Vi søker en kommunikasjonssjef som leter etter og finner inspirasjon, glede og motivasjon i å arbeide i en organisasjon hvor formålet er omsorg og engasjement for mennesker i en personlig krevende situasjon. Kommunikasjonssjefen vil jobbe for å videreutvikle Stiftelsen Bergensklinikkene til det beste for våre pasienter og ansatte. Stillingen rapporterer til administrerende direktør, og er medlem av toppledergruppen.

Les mer her: Kommunikasjonssjef Bergensklinikkene

 


Dersom du har spørsmål om stillingene, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval  ved seniorrådgiver Gro Reinertsen, tlf. 975 59 058 eller seniorrådgiver Anne S Posner, tlf. 975 59 057. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på www.mercuriurval.no snarest og senest 12.mars 2017. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.