Kronikk i BT: Når dagen derpå er en krevende øvelse

Kronikk i lørdagens utgave av Bergens Tidende av fagdirektør Kari Lossius og adm. direktør Ole Hope.

Du våkner altfor tidlig med hjertebank og en uforklarlig uro. Du tenker: Snart må jeg ha en hvit måned. Men ikke nå.

barfelipe-benoit-photography-31585Du har tenkt på det ofte, at du er litt mer sliten, litt mer ukonsentrert, og at det er blitt litt vanskeligere å følge med på alt det nye som skjer på jobben. Litt urolig konstaterer du at kalenderen er full av lange og krevende arbeidsdager, møter i Oslo, Bergen, Stavanger – eller er det Tromsø som er den neste destinasjonen?

Mange møter med kjente og ukjent forretningsforbindelser, venting på flyplasser, stadig nye hoteller og ensomme kvelder med tre retters middag. En drink før middag, vin til maten, cognac til kaffen, og en drink i baren før du legger deg? Det suser litt i hodet, og teller du vet du at det dreier seg om 4–5 alkoholenheter eller nesten en flaske vin. Dette er det tredje døgnet på hotell denne uken, og kalenderen viser at du har mange flere i vente.

→ Les hele artikkelen i BT her.